FÖRETAG

Hälsa och fördelar med företagsfriskvård

Vår företagsfriskvård riktar sig till företag och organisationer i Sigtuna kommun som aktivt vill arbeta med friskvård på arbetsplatsen. Vår tanke är att friskvården och träning ska bli en strategisk del av företagets verksamhet. 

 

Vi vill dela med oss av den kunskap vi besitter och hjälpa era medarbetare att komma igång med träningen samt säkerställa att målen verkligen uppnås.

 

Vi erbjuder en helhet inom företagsfriskvård, från akut och rehabiliterande till förebyggande friskvård. Våra kundanpassade tjänster minskar sjukfrånvaron och ökar samtidigt trivsel på arbetsplatsen.

Man börjar träna själv eller i grupp, väljer ett nyttigare alternativ på lunchen och får ofta en starkare samhörighet genom träningen.

 

Vi skräddarsyr friskvårdssatsningar med energigivande träningspass, personliga tränare, kostrådgivare eller inspirerande föreläsningar.

 

Många som inte tränar idag har knappt kondition och styrka för att klara av arbetsdagen, om man dessutom räknar med måndagar, formsvackor och förkylningar är produktionsförmågan sällan 100% i en personalstyrka.

FÖRETAGSLÖSNINGAR I GRUPP

HIT-cirkel i grupp

6 – 12 personer. 

 

Funktionell och intensiv träning i 45 minuter där man använder sig av vår multibur i anläggningen, vi har allt från Monkey bars och Snakerops till utmanande kroppsövningar. Ett alternativ för den som vill ha lite hårdare och framförallt effektiv träning

Personlig träning i grupp

4 – 6 personer. 

 

Träna med PT och få öven fördelen med attr träna i grupp. Ni kommer själva överens om innehållet i lektionen och är fria att anpassa träningen efter specifika mål eller helt enkelt förbättra er hälsa och ha roligt på samma gång.

GRIT-series, träning i grupp

8 – 20 personer.

 

En serie intensiva 30 minuters pass med fokus på antingen styrka, plyometriska rörelser för ökad spänst eller kondition. En serie roliga och högintensiva träningspass

Skräddarsydda paket

Flexibla lösningar

 

Vi anpassar träningen efter era önskemål och mål, vi kan även komma ut till er och utföra träningen på plats efter överenskommelse och behov.

Föreläsningar om kost och hälsa

90 Minuter

 

90 minuter långa föreläsningar där vi kommer ut till er och föreläser om ämnen som berör och har sin förankring i hälsa och träning.

Hälsoanpassade luncher

Tanka kroppen med rätt bränsle

 

Varför inte ge kroppen allt den behöver i en och samma måltid utan att trumma på kvalité, smak och utförande. Våra flexibla rätter kan anpassas och justeras efter era behov och byggas på med fullvärdiga proteiner, snabba/långsamma kolhydrater och rätt sorts fetter.