GYM & KONDITION

Gym kondition

Vi har Precor senaste modeller i konditionsavdelningen som är utrustade med individuella 15” lcd skärmar, nätverksuppkoppling som gör det möjligt att surfa på nätet, titta på tv, integrera med olika social medier och få tillgång till egna personliga träningskonton genom ditt medlemskaps armband.

Här hittar du olika lekar, landskapsbanor att springa i och belöningssystem i form av utmaningar som medlemmen ska klara av att utföra.

 

Vi har det mest effektiva och senaste som marknaden har att erbjuda i dagsläget. Träna på samma typ av maskiner som 4 av 5 NHL lag använder sig av, Hammer Strength. Det är även dessa maskiner som de Olympiska atleterna i Sotji tränade i under tävlingarna.

 

Prova på våra Gym80 maskiner från Tyskland som med sin gedigna ram och kevlarband alltid garanterar en mjuk och fin rörelse bana, oavsett motstånd.

 

Vi har även Hoist – Roc It som är rörelseanpassade maskiner med rörelse banor som alltid ger den rätta kontakten och känslan i rörelsen. I samma maskiner tränar även de tre senaste årens Mr.Olympia, Phil Heat. 

Vi har det senaste från Precor Discovery series på markplan. Det är en egen avdelning i anläggningen för de medlemmar som vill ha en lugnare omgivning att träna i.

 

Vår maskinpark har mängder av fria vikter, dubbla uppsättningar av burar, smith maskiner, kabeldrag och åtta stycken racks i anläggningen för tyngre moment som fri vändningar, thrusters och andra tyngdlyftnings inspirerade övningar.

 

Vi har en egen inomhusbana i konstgräs på 27 meter där du kan träna explosivitet i någon av våra power sprints, värma upp eller jogga ner. Här kan du även pröva viktsläden med någon av våra personliga tränare.

 

Vi har även en separat avdelning för funktionell träning med en fyra meters CrossGym bur med olika fästen för gummiband, TRX och olympiska ringar samt dubbla squat racks. I denna avdelning har vi även half-racks med dämpande tyngdlyftar plattor, bumpers, hantlar, kettle bells, ropetrainer, roddmaskiner och ytan att genomföra mer krävande rörelser.