2600 kvm gym utöver det vanliga

Välkommen in till det bredaste utbudet av träning och hälsa i Sigtuna kommun.

Företag

Vår företagsfriskvård riktar sig till företag och organisationer i Sigtuna kommun som aktivt vill arbeta med friskvård på arbetsplatsen.

En avdelare med svarta linjer och en Träna meras logotyp.

Vårt erbjudande

Friskvård för företag

Vår tanke är att friskvården och träning ska bli en strategisk del av företagets verksamhet. Vi vill dela med oss av den kunskap vi besitter och hjälpa era medarbetare att komma igång med träningen samt säkerställa att målen verkligen uppnås.

Vi erbjuder en helhet inom företagsfriskvård, från akut och rehabiliterande till förebyggande friskvård. Våra kundanpassade tjänster minskar sjukfrånvaron och ökar samtidigt trivsel på arbetsplatsen.

Man börjar träna själv eller i grupp, väljer ett nyttigare alternativ på lunchen och får ofta en starkare samhörighet genom träningen. Vi skräddarsyr friskvårdssatsningar med energigivande träningspass, personliga tränare och kostrådgivare.

Många som inte tränar idag har knappt kondition och styrka för att klara av arbetsdagen, om man dessutom räknar med måndagar, formsvackor och förkylningar är produktionsförmågan sällan 100% i en personalstyrka.

Träning för företag

Företagslösningar hos Träna Mer

BLI MEDLEM