Personlig träning

Vill du komma igång med din träning? Vill du ta dig vidare och utveckla din träning? En personlig tränare hjälper dig att nå dina mål oavsett vilken nivå du börjar på.

En personlig tränare har en stor kunskap om träning och hälsa.

Anledningen till att du ska ha en egen personlig tränare är för att få ut mesta möjliga av din träning på minsta möjliga tid!

Din PT ser över din träning, hjälper dig med träningsprogram, är med dig hela tiden och hjälper dig att utvecklas. En PT ska motivera, pusha och peppa dig, men även se till att du utför övningarna korrekt. En korrekt teknik i alla övningar minskar skaderisken och gör även att du får ut max av dina övningar på vägen för att nå dina mål.

Vill du veta mer? Kontakta oss i receptionen eller mejla direkt till pt@tranamer.se.

Kostschema

Bra, individuellt anpassad kost är nyckeln till framgång inom träning och hälsa. Eftersom att varje individ har unika behov, målsättning och bakgrund kan det vara svårt att hitta kost som passar en själv på egen hand. Våra personliga tränare & kostrådgivare har lång erfarenhet av kostrådgivning för olika målsättningar, t.ex. viktnedgång & muskeltillväxt till tävlingsprep.

Vill du veta mer? Kontakta oss i receptionen eller mejla direkt till pt@tranamer.se.

Träningsschema

För många kan gymmet verka som en djungel, och det är viktigt att från början få en bra överblick över de olika möjligheter som finns inom träningen för olika målsättningar. Andra kan ha tränat på ett visst sätt under en längre period och behöver en nystart i träningen, eller helt enkelt anpassa träningen bättre utifrån sina mål.

Oavsett vad ditt mål är kan vi hjälpa dig att nå det med bred kompetens inom träning. Vill du veta mer? Kontakta oss i receptionen eller mejla direkt till pt@tranamer.se.