Om oss

Välkommen in till det bredaste utbudet av träning och hälsa i Sigtuna kommun. Vi öppnade vår träningsanläggning våren 2014, har generösa öppettider, flexibla medlemskap med lösningar för alla typer av kunder, både privata som företag. Vi genomförde en enorm utökning på hela 900 kvm våren 2020 till totalt 2600 kvm!

En helhetslösning på 2600 kvm

 

Tränamer är arkitektritad anläggning som är skapad med ett helt nytt fokus på högsta kvalité när det gäller personlig hälsa och träning för alla, oavsett om du är nybörjare eller tränar på elitnivå.

Vi har skapat en helhetslösning på ca 2600 kvadratmeter fördelat på två våningar med det senaste och mest effektiva branschen har att erbjuda. Vi har Stockholms mest innovativa maskin och konditionspark från de största och mest kända leverantörerna av utrustning och fria vikter på marknaden. Vår anläggnings omklädningsrum har bastu, elektroniska skåp som enkelt låses med medlemsarmbandet.

Vi har även ett mycket stort utbud av olika typer av gruppträningsformer att erbjuda.

En stor personalstyrka – för ditt bästa

Vår personalstyrka består av personliga tränare, kostrådgivare, dietister, gruppträningsinstruktörer och barnskötare. Alla med erfarenhet och kunskap att kunna förvalta våra kunders intresse på en seriös och professionell nivå.

Vi har även ett mycket stort utbud av olika typer av gruppträningsformer att erbjuda.

Tillgängligheten är aldrig heller ett problem hos oss, anläggningen har ett utmärkt läge oavsett om du åker kollektivt eller kommer med bil. Vi ligger ca 300 meter ifrån Märsta station, har öppet dygnet runt, generösa parkeringsutrymmen med över 200 platser på egen tomt och den angränsande allmänna parkeringen samt att vi alltid har lediga maskiner och fria vikter att träna med.

Vi har ett eget hälsocafé med träningsanpassade måltider och mellanmål. Våra maträtter är framtagna i samarbete med hälsokockar för att kunden alltid ska kunna få i sig rätt typ och mängd av energi innan, under eller efter passet.

Vår barnpassning är öppen alla dagar i veckan. Oavsett om du aldrig satt din fot på ett gym tidigare eller om du redan har kommit en bit på vägen så kommer du här att hitta det som passar just dig.